H Λευκάδα

DON KONSTANGELO

Η Λευκάδα, μία από τις ωραιότερες νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας

Aποτελεί έναν προορισμό που συνδυάζει τη μαγευτική φύση με την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό. Με τον εκθαμβωτικό του τοπίο και τις κρυστάλλινες παραλίες, η Λευκάδα προσελκύει τους επισκέπτες της σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Η ακτογραμμή της Λευκάδας περιλαμβάνει μια εκπληκτική ποικιλία από παραλίες, από τις χρυσαφένιες ακτές με τα καταγάλανα νερά του Ιόνιου Πελάγους μέχρι τις γραφικές, γρανιτένιες όχθες. Η Πόρτο Κατσίκι και η Έγκλεια προσφέρουν απρόσμενη ομορφιά, ενώ η πανέμορφη Πρέβεζα είναι ένας προορισμός ιδανικός για χαλάρωση και ρομαντικές βόλτες.

Η ιστορία της Λευκάδας είναι πλούσια και πολυεπίπεδη

Με επιρροές από Βυζαντινή, Βενετσιάνικη και Οθωμανική περίοδο, το νησί φέρει σημάδια αυτών των πολιτισμικών επιρροών στην αρχιτεκτονική, τα μνημεία και τον πολιτισμό του. Οι παραδοσιακοί οικισμοί, όπως η Καρυά, με τα λιθόκτιστα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια, μας ταξιδεύουν σε έναν άλλο χρόνο. Μην παραλείψετε να απολαύσετε τη νόστιμη νησιώτικη κουζίνα σε ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα, γευστικά πιάτα με θαλασσινά και ντόπια προϊόντα. Η Λευκάδα είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την απόλαυση των φυσικών ομορφιών με την εμβληματική ιστορία και τον πολιτισμό, προσφέροντας μια αξέχαστη και πολυδιάστατη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

DON KONSTANGELO
DON KONSTANGELO
DON CONSTANGELO

Νικιάνα, Λευκάδα

Aναφορικά με το χωριό που βρίσκεται η Villa Don Kostangelo, η
Νικιάνα βρίσκεται μεταξύ Λυγιάς και Νυδρίου, στην ανατολική δηλαδή
πλευρά της Λευκάδας. Απέχει από την πόλη της Λευκάδας 9 χλμ. Είναι ένα ψαροχώρι κτισμένο μέσα στο πράσινο, με θέα τα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας. Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και τουριστικά αναπτυγμένες περιοχές στη Λευκάδα.

Ο επισκέπτης εδώ θα βρει, εστιατόρια και ταβέρνες, καφέ, εμπορικά καταστήματα και όλες τις απαραίτητες υποδομές για μια άνετη παραμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Η Νικιάνα προτιμάται, ακόμη, και από ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής

Προγραμματίζετε το επόμενό ταξίδι σας στη Λευκάδα;
Σας περιμένουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο